Nieuws

SplendIT

[Partner info] SPLENDIT: een jonge partner voor velen, een ervaren en betrouwbare partner voor allen!

 

SplendIT  is een betrouwbare partner in de ICT wereld en bouwt met een duidelijk en 100 % tussenmarktprofiel  aan het realiseren van vele missies en projecten voor haar medewerkers en dat uiteraard binnen de ambities en opdrachten van haar partners/klanten.

SplendIT zet hoog in door binnen haar gezond-verstand-aanpak een aantal  essentiële waarden en normen aan te houden die staan voor de bedrijfspersoonlijkheid en haar gevoerde beleid.

Niet in het minst staan daar naar de eigen medewerkers  respect, dialoog, ontwikkeling, carrièreplanning en vertrouwen bovenaan. Met een betrouwbaar jarenlang opgebouwd team op de eigen payroll weet elk van hen waar SplendIT voor staat. De blijvende inzet van elkeen binnen vele boeiende projecten geeft onze 170 consultants de kans om verder te ontwikkelen en extra  mogelijkheden te bieden om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo staat er een team klaar van sterke oplossingsgerichte ervaren ICT persoonlijkheden  waarop de SplendIT-partner kan rekenen tot de laatste dag van elke opdracht.

SplendIT is via de ervaring, kennis en persoonlijkheid van haar mensen, ideaal geplaatst om voor elke vraag van haar partners op zoek te gaan naar een gepaste invulling. Infrastructuur en application development worden op alle niveaus behandeld met de grootste aandacht voor de wensen van de klant. Met een luisterend oor gaan we voor u op zoek, binnen een constante dialoog, naar het best mogelijke antwoord met de best mogelijke consultant(s) om de opdracht concreet te realiseren. Dit kan zowel binnen een individuele opdracht als binnen een projectmatige invulling met een gedreven team.

Sinds jaren weten onze partners  SplendIT,  gevestigd in Groot –Bijgaarden,  probleemloos te vinden. De reden: een betrouwbaar no-nonsense partnership tussen mensen met kennis van zaken.

 

bedrijfsgegevens

SplendIT

Jean Van Droogenbroek, CEO

Dominique Frantzen, Commercial Manager

Wim Van Gink, HR

 

Gossetlaan 54 bus 3 
B-1702 Groot-Bijgaarden
Tel: +32(0)2/464.09.90  
Fax: +32(0)2/464.09.99 
sales@splendit.net  
www.splendit.net

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business