Nieuws

KYOCERA Document Solutions

[Partner info] MANAGED DOCUMENT SERVICES van KYOCERA : ontdek waar u uw kosten aanzienlijk kunt verlagen

 

KYOCERA Document Solutions is één van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven op het vlak van Managed Document Services (MDS). Dankzij MDS kunt u uw volledig document-outputproces optimaliseren, ongeacht de grootte van uw bedrijf. KYOCERA Document Solutions  biedt u een uitgebreid pakket diensten en tools aan om uw outputbeheer te stroomlijnen, om de workload van uw IT-afdeling te verlichten en om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

We voeren een nauwkeurige analyse uit van de structuur en de documentaire behoeften van uw bedrijf. Vervolgens stellen we een concreet programma samen om uw specifieke knelpunten aan te pakken. De resultaten daarvan zijn aanzienlijk: hoge kostenbesparingen en tastbare administratieve voordelen. 

Op het vlak van hardware bestaat het productengamma uit monochrome en kleurenlaserprinters, multifunctionele copiers en een uitgebreid portfolio efficiënte software solutions, op maat van elke kantoorbehoefte. Dit unieke gamma vernieuwende producten is gebaseerd op componenten met een zeer lange levensduur. Dit resulteert in een minimale impact op het milieu (Ecosys technologie), een uiterst lage totale gebruikskost (Total Cost of Ownership) en een hoge efficiëntie op elke werkplek.

KYOCERA Document Solutions Belgium is gevestigd in Zaventem en is verantwoordelijk voor verkoop, marketing en service in België en Luxemburg. De producten en diensten worden aangeboden via verdelers om een optimale ondersteuning bij de klant te garanderen. Het bedrijf wordt geleid door Thierry Devresse, General Manager sinds april 2006 en stelt 42 mensen tewerk.

Wereldwijd werken ruim 16.000 mensen voor KYOCERA Document Solutions.

KYOCERA Document Solutions Corporation is een dochteronderneming van KYOCERA Corporation, een Japanse multinational met meer dan 71.000 werknemers en een omzet van meer dan 10,5 miljard euro in het boekjaar 2013 (1 april 2012 tot 31 maart 2013) – waarvan 20% voor rekening van KYOCERA Document Solutions – en behoort tot de 500 hoogstgewaardeerde bedrijven wereldwijd (BusinessWeek). KYOCERA Corporation is een toonaangevende producent van hoog-technologische keramische componenten voor industrieën die actief zijn in de informatieverwerking en de telecommunicatie, met veel aandacht voor het behoud van het milieu en de kwaliteit van het leven. Het bedrijf is op wereldvlak ook één van de grootste producenten van zonnecellen en –panelen.

bedrijfsgegevens

KYOCERA Document Solutions Belgium

Thierry Devresse, General Manager

Hendrik De Hertogh, Sales Director

 

Sint-Martinusweg 199-201 
B-1930 Zaventem
Tel: +32(0)2/720.92.70  
Fax: +32(0)2/713.08.75

info@dbe.kyocera.com 
www.kyoceradocumentsolutions.be

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business