Nieuws

Samsung Electronics

[Partner info]Samsung Electronics is wereldwijd marktleider en één van de 10 grootste merken ter wereld. Wij willen mensen inspireren nog meer uit het leven te halen. Daarvoor ontwikkelen wij slimme producten en oplossingen die gebruikers nieuwe mogelijkheden geven, thuis, onderweg én op het werk.

 

Al onze bedrijfstakken zijn gericht op het ontdekken van nieuwe technologieën, producten en diensten. Meer dan een kwart van onze werknemers is wereldwijd dan ook  betrokken bij onderzoek en ontwikkeling.

Overal genieten mensen van de voordelen van nieuwe Samsung technologieën in hun dagelijks leven, zowel privé als professioneel. Samen met ons kunt u uw bedrijfsactiviteiten interactiever, meer geïntegreerd en mobieler maken. Tal van organisaties benutten nu al het potentieel van hun favoriete Samsung-toestellen, van de digitale displays van Samsung tot de Galaxy smartphones en tablets. Samsung creëert een unieke, gepersonaliseerde beleving voor klanten en werknemers, terwijl het de werkplek vrijer maakt met mobiliteitsoplossingen waardoor iedereen connected kan blijven. Technologie brengt mensen dichter bij elkaar in een ruime waaier van sectoren, van de kleinhandel tot gezondheidszorg, van gastvrijheid tot verkoop. Zo kunnen ze beter delen, samenwerken en nieuwe mogelijkheden ontdekken.

 

Met 236.000 mensen in 79 landen realiseren wij een jaarlijkse omzet van 188 miljard US dollar. In de Benelux zijn er 400 medewerkers aan de slag bij ons bedrijf en genereren we een omzet van 1,8 miljard US dollar. We zijn er ondermeer marktleider in smartphones, LCD- en professionele displays.

Op www.samsung.com/business komt u te weten hoe Samsung u kan helpen met uw New Business Experience. Of neemt u liever rechtstreeks contact met ons op? Dat kan via b2bitd.be@samsung.com. Eén van onze direct touch account managers komt graag bij u langs om over uw business te praten.

 

bedrijfsgegevens

Samsung Electronics 

Airport Plaza, Geneva Building, Leonardo Da Vincilaan 19 
B-1831 Diegem
Tel: +32(0)2/256.91.00 
Fax: +32(0)2/256.91.84

b2bitd.be@samsung.com 
www.samsung.com/business

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business