[Partner info] Wenst u e-Invoicing en meer? Automatische verwerking van uw crediteuren? Striktere controle van uw uitgaven? Meer efficiëntie in uw Purchase-to-Pay processen en totale transparantie van kosten en kasstroom?   Zoek niet verder! Met ruim 1.000.000 gebruikers in meer dan 60 landen is Basware wereldwijd marktleider voor cloudgebaseerde e-Invoicing en Purchase-to-Pay oplossingen. De […]

Advertentie

 

[Partner info] Wenst u e-Invoicing en meer? Automatische verwerking van uw crediteuren? Striktere controle van uw uitgaven? Meer efficiëntie in uw Purchase-to-Pay processen en totale transparantie van kosten en kasstroom?

 

Zoek niet verder!
Met ruim 1.000.000 gebruikers in meer dan 60 landen is Basware wereldwijd marktleider voor cloudgebaseerde e-Invoicing en Purchase-to-Pay oplossingen. De B2B Cloud-oplossingen en -diensten van Basware bieden een open en veilig ecosysteem voor naadloze samenwerking en koppeling van meer dan 1,9 miljoen kopers en leveranciers over de hele wereld. Daarmee voorziet Basware niet alleen in de wensen van kleine en middelgrote ondernemingen, maar ook in die van grote internationale ondernemingen.

 

De oplossingen zijn gebaseerd op een combinatie van diepgaande kennis en ervaring met B2B financiële processen, intelligente cloudconnectiviteit en het Basware Commerce Network. Met Basware profiteren bedrijven van efficiëntere inkoop-, debiteuren- en crediteurenprocessen, duurzame kostenbesparingen, beter inzicht in cashflows en betere klant/leveranciersrelaties. De oplossingen zijn, dankzij een uitgebreid netwerk van Basware-vestigingen en business partners, beschikbaar via de cloud, op locatie of via business process outsourcing in Europa, de VS en Azië.

 

bedrijfsgegevens

Inge Landerwyn, Marketing Manager
Bernard Remacle, Sales Director Benelux, buyer
Ron Heijman, Sales Director Benelux, supplier

 

Basware Belgium
Ninovesteenweg 196
B-9320 Erembodegem

Tel: +32(0)53/60.11.11 
Fax: +32(0)53/60.11.90 

[email protected] 
www.basware.be