Nieuws

Demosessie Microsoft Dynamics NAV 2013

Marge – Controle – Groei

U bent al vertrouwd met Microsoft Dynamics NAV als ERP-software? U werkt op dit moment nog met een ander pakket? Hoog tijd om kennis te maken met de nieuwigheden van Microsoft Dynamics NAV 2013 dus!

We nodigen u graag uit op donderdag 19 september om de nieuwe modules en mogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV 2013 te komen ontdekken. Een aantal van onze klanten volgde al een sessie, en zagen hoe Microsoft Dynamics NAV u en uw medewerkers controle biedt, en uw bedrijf naar hogere marges en meer groei begeleidt. 
 

[download_file]

Een van de deelnemers aan de sessie verwoordde het zo: "Als ik met dit softwareprogramma zou kunnen werken, dan zou ik enorm veel tijd uitsparen. Nu werken we met verschillende programma’s, zoals Excel en een ander op maat gemaakt pakket. Ik moet dus voor de administratie voortdurend heen en weer switchen, en ik heb eigenlijk nooit een goed overzicht. Ik probeer mijn baas ervan te overtuigen om Microsoft Dynamics NAV aan te schaffen! Uiteindelijk zal het ook zijn bedrijf vooruit helpen.”

Schrijf u dus snel in voor dit unieke seminarie!

14h30: Onthaal
14h50: Inleiding
15h00: Demo nieuwigheden Microsoft Dynamics NAV 2013
16h20: pauze
16h30: Integratie Sharepoint, Zetadocs, Office 365
17h30: Napraten met een hapje en drankje

Bel ons op 09/386.33.00 of mail naar info@sphinx-it.be om u in te schrijven of uw gratis informatiepakket aan te vragen. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business