Nieuws

Nieuwe trend: vergaderzalen zonder internet

Meer en meer hotels en congrescentra bannen technologie uit de vergaderzalen. En dit op vraag van de klant. Zo bieden het Lindner Hotel & City Lounge Hotel uit Antwerpen een vergaderpakket dat gegarandeerd vrij blijft van internet.

Alle elektronische toestellen worden bij het Lindner Hotel achter slot bewaard. “Wij hebben de vergaderzaal voorzien van een safe met een nummercode”, vertelt Peter Nuiten, general manager van het Lindner Hotel. “De vergaderorganisator heeft hiermee de mogelijkheid om deze elektronische apparaten al dan niet symbolisch op te bergen.

Ook andere centra bannen technologie en toestellen uit de vergaderzalen. Zo spelen ook sommige kloosterhotels in op de trend. “Wij zien hier als hotel een groeiende vraag naar”, bevestigt Peter Nuiten. “Daarom bieden wij ook een aangepast ‘topless meeting’ programma aan.

De trend rond topless meetings, vergaderen zonder laptop, kwam enkele jaren geleden overwaaien uit Silicon Valley, maar lijkt momenteel zijn tweede adem te vinden. Mede omdat de afleiding met de doorbraak van smartphones en tablets alleen maar groter is geworden.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business