Nieuws

Jetairfly laat je online taxfree shoppen

De luchtvaartmaatschappij Jetairfly start dit najaar met taxfree online shoppen. Concreet betekent dit dat je via internet allerlei spullen aankoopt om ze vervolgens op je vlucht af te halen.

Om de tijd voor het boarden te doden, snuisteren heel wat mensen in de taksvrije winkeltjes. Tenzij je een erg vroege of late vlucht hebt, want dan zijn die shops uiteraard niet open. Wie met Jetairfly vliegt, kan binnenkort toch nog taxfree aankopen doen want de luchtvaartmaatschappij lanceert in november een online taxfree shop.

De webshop zal zo’n 750 producten omvatten: van parfum, rookwaren, cosmetica en juwelen tot alcohol, horloges, speelgoed en kleding. Jij kunt thuis op je gemak in de webshop zoeken naar leuke spullen om ze vervolgens aan boord af te halen. De hostessen van Jetairfly leggen je pakket klaar op je stoel tijdens je heen- of terugvlucht. Betalen kan zowel online als aan boord.

[related_article id=”160734″]

Jetairfly claimt de laagste prijzen aan te bieden in haar webshop. Wie hetzelfde item in een Belgische luchthaven van vertrek goedkoper kan vinden, krijgt het prijsverschil terugbetaald. Als een product niet tijdig aan boord geleverd kan worden, ontvangt de reiziger zijn pakket enkele dagen later thuis.

In het persbericht meldt de luchtvaartmaatschappij dat de extra inkomsten die ze verwezenlijkt met haar online shop binnen Jetairfly zullen blijven om vliegtickets tegen nog lagere tarieven te kunnen aanbieden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business