Nieuws

Salesforce.com en Oracle worden partners in de cloud

Salesforce.com en Oracle gaan een negenjarige samenwerking aan die de drie lagen van cloud-computing omvat.

Salesforce.com en Oracle hebben bekendgemaakt dat ze een negenjarige samenwerking aangaan om hun clouds te integreren. De overeenkomst omvat de drie lagen van cloud-computing: applicaties, platform en infrastructuur.

Salesforce.com zal het Oracle Linux-besturingssysteem, de Exadata Engineered Systems, de Oracle Database en het Java Middleware Platform standaardiseren.

Oracle van haar kant gaat Salesforce.com integreren met Oracle’s Fusion HCM en Financial Cloud. Het bedrijf zal de kerntechnologie leveren achter de applicaties en het platform van Salesforce.com. Salesforce.com zal ook Oracle’s Fusion HCM en Financial Cloud door het hele bedrijf implementeren.

“Het CRM-systeem van Salesforce.com geïntegreerd met Oracle Fusion HCM en Financial Cloud biedt het beste van twee werelden: de eenvoud van Salesforce.com in combinatie met de kracht van Oracle,” zegt Marc Benioff, CEO van Salesforce.com, in een persbericht.

De samenwerking tussen Salesforce.com en Oracle komt misschien als een verrassing, maar er valt wel wat voor te zeggen.

“Als klanten kiezen voor cloud-applicaties verwachten ze snelle en voordelige implementaties. Daarnaast willen klanten dat applicatie-integraties direct ‘uit de doos’ mogelijk zijn – zelfs als applicaties van andere leveranciers zijn,” zegt Larry Ellison, CEO van Oracle, in het persbericht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business