In dit nummer van Smart Business besteden we onder meer aandacht aan de keuze van boekhoudpakketten, de opvolger van de elevator pitch, efficiënt communiceren en illegale software.


In dit nummer van Smart Business Strategies, dat u hier kunt downloaden, besteden wij onder meer aandacht aan:

Boekhoudsoftware: zoek de tien verschillen
Ook al lijkt het misschien dertien in een dozijn, boekhoudsoftware is een van de meest innovatieve domeinen in zakelijke software. Wij sommen tien domeinen op waarin fabrikanten voor u het verschil willen maken.

Het grote kluwen van softwarelicenties
Softwarebedrijf Adobe kiest voor een huurformule van zijn software via de cloud. Een markttrend die u kan helpen met het beheer van uw softwarelicenties. Alleen al bij Microsoft vindt u vele honderden pagina’s over hoe u moet omgaan met uw licenties.


Vijf opvolgers van de elevator pitch
Vergeet de zogenaamde elevator pitch, een van dé relikwieën uit het dotcom-tijdperk. Wij bieden u vijf opvolgers.

De tweede adem van unified communication
Welkom in het tijdperk waarin bedrijven zich veel meer bewust zijn van efficiënte en vooral geïntegreerde communicatie. Los van tijd en ruimte. Want de wereld van communicatie en samenwerking zit in een stroomversnelling en de markt evolueert.

Mogen uw pc’s in beslag worden genomen?
Plots staan een deurwaarder, een juridisch expert, iemand van de BSA en enkele agenten voor de deur. U krijgt de keuze: een minnelijke schikking, of de pc wordt in beslag genomen. Mag dat zomaar?
 
En nog veel meer.

 

[download_file]

William Visterin is B2B hoofdredacteur bij Minoc Media Services. Hij staat in voor het vakblad Smart Business en de seminar reeks Business Meets IT, waar hij ook als keynote spreker fungeert. Ook een flink deel van de zakelijke content en research (over oa cloud, datacenter, mobile, security, business software, outsourcing, telecom,…) is van zijn hand. William schrijft én spreekt over IT, telecom, internet en business, en het liefst zelfs over allevier tegelijk.