Het ICT-Jaarboek 2013-2014, dat in augustus verschijnt, is het naslagwerk voor de Belgische ICT-sector. Ook uw ICT-bedrijf mag hier niet in ontbreken. Daarom kan u zich gratis registreren in onze ICT Directory. U vindt deze hier: //www.ictdirectory.be/ Het ruim 250 bladzijden tellende ICT-Jaarboek is hét naslagwerk voor al wie – op welk niveau ook binnen […]

Advertentie

Het ICT-Jaarboek 2013-2014, dat in augustus verschijnt, is het naslagwerk voor de Belgische ICT-sector. Ook uw ICT-bedrijf mag hier niet in ontbreken.

Daarom kan u zich gratis registreren in onze ICT Directory. U vindt deze hier: //www.ictdirectory.be/

Het ruim 250 bladzijden tellende ICT-Jaarboek is hét naslagwerk voor al wie – op welk niveau ook binnen zijn organisatie – professioneel met ICT bezig is. De oplage bedraagt zowat 45.000 exemplaren en wordt verstuurd naar IT en business decision makers.

Het ICT-jaarboek, een exclusief nummer van het vakblad Smart Business Strategies, biedt spraakmakende en gedetailleerde informatie over bestedingsplannen, tevredenheid en marktaandelen bij meer dan 400 IT-verantwoordelijken in Belgische bedrijven. Hiervoor baseren wij ons op een exclusief marktonderzoek.

Voorts bieden wij een overzicht van de belangrijkste ICT-bedrijven in ons land actief, waar dus ook mogelijk uw ICT-bedrijf in opduikt.

Bent u geïnteresseerd in commerciële mogelijkheden, neem dan contact op met Johan Nys. (e-mail: [email protected]). Op deze link vindt u al meer informatie over commerciële mogelijkheden. 

Advertentie