Webhosting voor uw website

Professionele webhosting oplossingen

Snelle en Professionele shared webhosting voor Linux en Windows met een gratis domeinnaam. Telefonische ondersteuning, en gratis 24/7 monitoring van uw server! Ook ondersteunen wij verschillende CMS pakketten zoals Joomla, DotNetNuke en Magento.

 

Windows hosting is geschikt voor websites gebruikmakende van ASP, ASP.NET met MS Access of MS SQL Server database koppelingen. Wij ondersteunen alle .NET versies tot en met 4.0.

Onze Linux Hosting is opgebouwd rond het LAMP concept (LAMP – Linux, Apache, MySQL & PHP). Hier kan u scripts zoals PHP 4 & 5 draaien. Ook bieden wij u MySQL 4 of 5 aan.

Joomla Hosting is op maat gemaakt voor het Joomla CMS systeem. Indien u wenst doen wij een voorinstallatie van het CMS systeem. Onze support afdeling is bekend met het Joomla CMS systeem en kan snelle en professionele ondersteuning bieden waar nodig.

DotNetNuke Hosting is op maat gemaakt voor het DotNetNuke CMS systeem. Ook hier doen we een voorinstallatie indien nodig en hebben wij de kennis in huis om uw website te ondersteunen. Onze krachtige SQL Server 2008 servers staan garant voor een snelle en stabiele website.

Onze Magento Hosting pakketten zijn op maat gemaakt voor het Magento e-commerce systeem en bevatten extra geheugen om de zware Magento scripts te kunnen draaien. Ook ondersteunen wij APC cache zodat uw webshop nog sneller is.

Contacteer ons voor meer informatie over onze producten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business