Grote bestanden downloaden naar een mobiel toestel kan een frustrerende en zelfs peperdure aangelegenheid worden. Gebruik LoaderDroid voor Android om jezelf ellende te besparen.

Advertentie

Met een beetje goede wil, de juiste apps en wat uitbreidbaar geheugen kun je een Androidtoestel tot de nok vullen met films, muziek, boeken en allerlei andere ruimtevullende bestanden.

Het liefst wil je dan niet voortdurend in de weer zijn met usbkabels en externe opslag en die bestanden direct binnenhalen via je draadloze internetverbinding. 

LoaderDroid helpt om veel frustraties te voorkomen die kunnen optreden bij het downloaden naar een mobiel toestel. Zo kun je deze gratis app opdragen om bepaalde bestandstypen alleen te laten downloaden als je bent verbonden via Wifi en is er de mogelijkheid ingebouwd om downloads te pauzeren zodra je op 3G-internet overschakelt of de verbinding verliest.

Omdat LoaderDroid ook een wachtrij kan opstellen van opeenvolgende downloads en streaming bestanden in brokken opdeelt voor betere laadtijden zal je mobiele mediaconsumptie een stuk vlotter verlopen dan je normaal gewend bent. 

LoaderDroid bevat een uitgebreide instructiegids en opereert als tussenpersoon van de Android-browser en de sites waarvan je wilt downloaden. Wie zijn smartphone of tablet dus regelmatig gebruikt voor het downloaden of streamen van bestanden zal in deze app een trouwe metgezel vinden.

Download LoaderDroid nu bij Google Play.