Nieuws

Smartphonegebruikers printen meer

Uit een studie van IDC blijkt dat gebruikers van mobiele toestellen eerder geneigd zijn om iets af te drukken dan gebruikers van de desktop of laptop.

Niet alleen het documentbeheer neemt een nieuwe vaart met het toenemend aantal smartphone- en tabletgebruikers, ook de printer- en papierindustrie vaart er wel bij.

Uit een studie van IDC eerder dit jaar blijkt dat gebruikers van deze mobiele toestellen eerder geneigd zijn om iets af te drukken dan gebruikers van de desktop-pc of laptop.

[related_article id=”161563″]

"Het aantal pagina"s dat vanaf pc"s wordt afgedrukt, zal afnemen, maar het aantal afdrukken gemaakt door mobiele gebruikers zal deze daling ruimschoots compenseren", voorspelt Angele Boyd, president en general manager van IDC"s Imaging/Output Document Solutions afdeling. "In de VS zal het aantal pagina"s afgedrukt vanaf mobiele toestellen tot 2016 groeien met gemiddeld 12 procent per jaar, terwijl het aantal pagina"s vanaf niet-mobiele toestellen zal afnemen met vijf procent." 

Men zou haast denken dat het meer met de persoon dan met het toestel te maken heeft, want – zo blijkt ook nog uit deze studie – zelfs wanneer smartphone- of tabletgebruikers aan hun pc zitten, zijn ze nog altijd sneller geneigd om documenten of schermen af te drukken dan "pure" pc-gebruikers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business