Eerste workshop voor Windows Embedded 8 Standard Met Windows® Embedded 8 Standard kunt u, door middel van een toolkit, systemen op maat bouwen en bepaalt u zelf uw footprint. Tijdens deze basis-introductie maakt u kennis met de Windows-Embedded familie en worden de gelijkenissen en verschillen met Windows Embedded 7 en Windows 8 onder de loep […]

Advertentie

Eerste workshop voor Windows Embedded 8 Standard

Met Windows® Embedded 8 Standard kunt u, door middel van een toolkit, systemen op maat bouwen en bepaalt u zelf uw footprint.

Tijdens deze basis-introductie maakt u kennis met de Windows-Embedded familie en worden de gelijkenissen en verschillen met Windows Embedded 7 en Windows 8 onder de loep genomen.

[download_file]

Tevens ziet u hoe het in de praktijk werkt om een image inclusief drivers te maken en hoe de image dan op de hardware wordt geplaatst.

Het volledige programma van deze dag leest u op onze website, waar u zich gelijk in kunt schrijven voor deze technische middagsessie.

De sessie begint om 13.30 uur, duurt tot 16.30 uur en vindt plaats in onze vestiging te Vilvoorde. (Vlakbij het op- en afrittencomplex van de e19)

Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.