Coolblue gaat naaien en tuinieren Er lijkt geen einde te komen aan de vele nicheshops die de van oorsprong Nederlandse webwinkelier Coolblue in cyberspace opent. Zo net gooide naaimachinestore.be zijn virtuele deuren open. Liefhebbers van naai-, borduur- en lockmachines kunnen er hun hart ophalen en hun naaigerief bestellen. Maar ook wie van koken en tuinieren […]

Advertentie

Coolblue gaat naaien en tuinieren

Er lijkt geen einde te komen aan de vele nicheshops die de van oorsprong Nederlandse webwinkelier Coolblue in cyberspace opent. Zo net gooide naaimachinestore.be zijn virtuele deuren open. Liefhebbers van naai-, borduur- en lockmachines kunnen er hun hart ophalen en hun naaigerief bestellen. Maar ook wie van koken en tuinieren houdt, wordt bij Coolblue extra verwend, want bijna tezelfdertijd gingen tuinslangcenter.be en kookboekstore.be open.

Zakmesshop.be
Met zijn nichepolitiek probeert Coolblue zoveel mogelijk e-shoppers over de drempel te krijgen. Begin 2013 opende de retailer al diverse webshops voor de nieuwe categorieën ‘witgoed’ (wasmachinestore.be en wasdrogerstore.be) en ‘outdoor’ (rugzakcenter.be, tentcenter.be, slaapzakstore.be, zaklampcenter.be en zakmesshop.be). In totaal telt Coolblue nu 126 shops. Dit jaar zouden er nog circa 100 webwinkels bij komen in zowel bestaande als nieuwe categorieën.
 

Advertentie