Nieuws

Europese datacenters denken aan groei

Uit een enquête van het onafhankelijke onderzoeksbureau Campos Research & Analysis blijkt dat 88% van de Europese datacenters overweegt om in 2013 of 2014 hun capaciteit nog te verhogen.

Europese datacenters denken aan groei

Uit een enquête van het onafhankelijke onderzoeksbureau Campos Research & Analysis blijkt dat 88% van de Europese datacenters overweegt om in 2013 of 2014 hun capaciteit nog te verhogen. Als belangrijkste reden voor hun datacenteruitbreiding geven ze de groeiende vraag bij hun cliënteel tot meer beveiligde digitale stockeringsruimte op, en de noodzaak om bij eventuele rampen over een backup van alle bedrijfsgegevens te kunnen blijven beschikken.

Londen, Parijs & Frankfurt
Campos Research & Analysis ondervroeg 201 cio’s van bedrijven met een omzet van minstens vijfhonderd miljoen euro en een personeelsomvang van minimaal tweeduizend medewerkers. De populairste locaties voor het vestigen van nieuwe datacentra zijn Londen (29%), Parijs (24%) en Frankfurt (21%). De vraag naar nieuwe datacentra is het grootst in het Verenigd Koninkrijk.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business