Jeff Bezos is niet alleen de grote baas van Amazon, hij is ook een uitvinder. Net nog patenteerde hij samen met Gregory Hart het prototype van de tablet van de nabije toekomst. Die sciencefictionversie van de Kindle Fire zal dunner, sneller en krachtiger zijn, geen batterij meer hebben en zal zonder processors draaien. Cloud computing […]

Advertentie

Jeff Bezos is niet alleen de grote baas van Amazon, hij is ook een uitvinder. Net nog patenteerde hij samen met Gregory Hart het prototype van de tablet van de nabije toekomst.

Die sciencefictionversie van de Kindle Fire zal dunner, sneller en krachtiger zijn, geen batterij meer hebben en zal zonder processors draaien.

Cloud computing
De tablet van de zeer nabije toekomst zal volgens Bezos en Hart gebruik maken van cloud computing en niet meer zijn dan een gesofisticeerde ontvanger van informatie vanuit ‘de cloud’.

Die informatie zal dan gestreamd worden door een apart basisstation en draadloos verstuurd worden naar de tablet (of tablets in de buurt). De tablet zal tezelfdertijd ook draadloos van energie voorzien worden door het basisstation.

Advertentie