Een juiste en efficiënte koeling en beveiliging van IT-apparatuur is van cruciaal belang voor de efficiëntie en de continuïteit van uw onderneming en infrastructuur. IT-apparatuur wordt steeds compacter waardoor de concentratie binnen de IT-racks steeds intenser wordt, zodat ook de warmteafvoer meer in detail moet bekeken worden om dit te realiseren en te voldoen aan […]

Advertentie

Een juiste en efficiënte koeling en beveiliging van IT-apparatuur is van cruciaal belang voor de efficiëntie en de continuïteit van uw onderneming en infrastructuur.

IT-apparatuur wordt steeds compacter waardoor de concentratie binnen de IT-racks steeds intenser wordt, zodat ook de warmteafvoer meer in detail moet bekeken worden om dit te realiseren en te voldoen aan de vereisten wat betreft de bedrijfscontinuiteit en energie-efficiëntie.

Gedurende deze namiddag wordt ingegaan op aspecten zoals rack, rij versus ruimtekoeling, met aandachtspunten naar installatie en het opbouwen van de redundantie.

[download_file]

In het 2e deel bekijken we hoe de beveiliging van uw racks kan georganiseerd worden door middel van het CMC-systeem.
Dit biedt mogelijkheden om de toegangsbeveiliging te organiseren, de fysische parameters te bewaken en een koppeling met de PDU’s te organiseren.

Dit seminarie wordt voorgedragen in het Engels.