Communicatiekosten MINIT dalen dankzij e-mail in de cloud De Europese MINIT groep, bekend van de keten Mister Minit, wou zijn decentrale e-mailinfrastructuur op basis van Microsoft Exchange Server 2003 upgraden naar de 2010-versie, maar zag op tegen de hoge investering. Bovendien was de bestaande redundantie beperkt en de beschikbaarheid niet gegarandeerd. IT-partner Xylos raadde MINIT […]

Advertentie

Communicatiekosten MINIT dalen dankzij e-mail in de cloud

De Europese MINIT groep, bekend van de keten Mister Minit, wou zijn decentrale e-mailinfrastructuur op basis van Microsoft Exchange Server 2003 upgraden naar de 2010-versie, maar zag op tegen de hoge investering. Bovendien was de bestaande redundantie beperkt en de beschikbaarheid niet gegarandeerd.

IT-partner Xylos raadde MINIT aan om zijn filialen naar Exchange Server 2010 te migreren, centraal beheerd in een eigen datacenter, en zijn winkels naar Exchange Online. Die hybride opstelling biedt het beste van twee werelden: snelheid en flexibiliteit, functionaliteit en capaciteit… Maar vooral: kostenbesparing en tijdwinst.

[download_file]

Advertentie