Nieuws

Internet van tuin tot zolder

Groter netwerk
Sommige plekken in huis of op kantoor blijven ondanks alles verstoken van internetconnectiviteit. Onze vergelijkende test van homeplugs en Wi-Fi-repeaters toont welke apparaten zich het beste lenen om ieder netwerk te laten reiken van in de kelder tot op de zolder.

Je eigen webshop
Miljaren euro’s gaan er om bij het verhandelen van spullen via internet. Wie wat wil (bij)verdienen, leest dan ook best ons e-commercedossier waarin we nagaan hoe en waar je je handelswaren het beste online aanbiedt. Klop je aan bij een derde partij, of bouw je helemaal van nul zelf een webshop?

Cloudproviders
De cloud blijft een ‘hot’ item, maar hoe ziet de toekomst van dit beest er uit? Lokale hosting- en cloudproviders geven hun visie, en gunnen ons zo een blik in de toekomst van internetdiensten.

Inclusief dvd met volledige versie Emsisoft Anti-Malware

Het is ons weer gelukt om een goed gevulde dvd (3,6 GB!) samen te stellen, met daarop de allerbeste premiumtools en probeerversies. Deze keer pakken we uit met een jaarlicentie voor Emsisofts Anti-Malware. Deze complete antivirussuite houdt je pc vrij van malware, keyloggers, rootkits en andere ongewenste gasten. Een cadeau ter waarde van 39,95 euro! Wees er wel tijdig bij, want deze actie geldt maar tot 13 april 2013.

Wil je nog meer? Geen probleem! Wat te denken van de 6 maandenversie van het uitstekende TuneUp Utilities 2012? Verder vind je op onze dvd de 3D-shooter Mesa Black, een moderne herwerking van Valves klassieker Half-Life, en de gratis kantoorsuite LibreOffice 4.0. Veel plezier ermee!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business