Mobiel computergebruik zorgt voor gelukkiger werknemers. En maakt dat bedrijven meer succes hebben in het aantrekken en behouden van werknemers, zo blijkt uit een bevraging van Symantec. U wil gelukkigere werknemers? Investeer in mobiel computergebruik, zo luidt de conclusie van een enquête van Symantec bij ruim 3.000 bedrijven in 29 landen waarin gepeild werd naar […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Mobiel computergebruik zorgt voor gelukkiger werknemers. En maakt dat bedrijven meer succes hebben in het aantrekken en behouden van werknemers, zo blijkt uit een bevraging van Symantec.

U wil gelukkigere werknemers? Investeer in mobiel computergebruik, zo luidt de conclusie van een enquête van Symantec bij ruim 3.000 bedrijven in 29 landen waarin gepeild werd naar hun gebruik van smartphones en tablets.

Mobiel computergebruik leidt namelijk tot een hogere productiviteit van werknemers en heeft ook nog ‘s een positieve invloed op het imago, de klanttevredenheid en de concurrentiepositie van een onderneming.

Niet mis, maar toch signaleert Symantec een duidelijke tweedeling tussen bedrijven: zij die terughoudend zijn in het gebruik van smartphones en tablets en zij die het net stimuleren. De laatste zijn dus in het voordeel, laat het onderzoek zien. Symantec, een beveiliger van digitale gegevens, raadt bedrijven aan om met mobiele applicaties te starten die de productiviteit van de werknemers het meest kunnen verhogen.