Zowel privéklanten als bedrijven maken meer en meer gebruik van video, cloud-toepassingen, multimediadiensten en andere toepassingen. Voor al dat dataverkeer zijn steeds krachtigere routers nodig. Om op deze evolutie in te spelen breidt Belgacom haar breedbandnetwerk uit met de XRS core router (7950 Extensible Routing System) van Alcatel-Lucent, naar eigen zeggen de snelste core router […]


Zowel privéklanten als bedrijven maken meer en meer gebruik van video, cloud-toepassingen, multimediadiensten en andere toepassingen. Voor al dat dataverkeer zijn steeds krachtigere routers nodig.

Om op deze evolutie in te spelen breidt Belgacom haar breedbandnetwerk uit met de XRS core router (7950 Extensible Routing System) van Alcatel-Lucent, naar eigen zeggen de snelste core router ter wereld. Hij biedt vijf keer meer capaciteit aan dan de routers waarop het internet vandaag draait.

William Visterin is B2B hoofdredacteur bij Minoc Media Services. Hij staat in voor het vakblad Smart Business en de seminar reeks Business Meets IT, waar hij ook als keynote spreker fungeert. Ook een flink deel van de zakelijke content en research (over oa cloud, datacenter, mobile, security, business software, outsourcing, telecom,…) is van zijn hand. William schrijft én spreekt over IT, telecom, internet en business, en het liefst zelfs over allevier tegelijk.