Alles over Big Data NOSQL en Analytics wat u nooit durfde vragen Big Data, Hadoop, NoSQL, analytical databaseservers, MapReduce, appliances zijn de populaire termen van vandaag. Maar zijn dit tijdelijke hypes ? Is dit technologie voor alleen de grote, bekende internet websites zoals Facebook of Twitter ? Was relationele databasetechnologie dan toch niet de "one-size-fits-all" […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Alles over Big Data NOSQL en Analytics wat u nooit durfde vragen

Big Data, Hadoop, NoSQL, analytical databaseservers, MapReduce, appliances zijn de populaire termen van vandaag. Maar zijn dit tijdelijke hypes ? Is dit technologie voor alleen de grote, bekende internet websites zoals Facebook of Twitter ? Was relationele databasetechnologie dan toch niet de "one-size-fits-all" oplossing voor alle opslagproblemen ?

In dit seminar worden deze nieuwe ontwikkelingen helder toegelicht en wordt duidelijk gemaakt waar, waarom en vooral hoe big data zeer relevant kan zijn voor meer traditionele organisaties.

Onze spreker Rick van der Lans is een database-expert pur sang, vertrouwd met relationele databasetechnologie en SQL, maar hij heeft in zijn loopbaan ook hiërarchische en netwerkdatabases, object databases, XML databases en nu ook NoSQL, streaming en analytical databases de revue zien passeren.

Rick verschaft u de kennis en inzichten die u nodig hebt om goede keuzes te maken voor uw NoSQL-gebaseerde toepassingen, maar hij kadert de NoSQL revolutie, analytische database servers en het Big Data gebeuren ook in een ruimer pragmatisch kader.