Nieuws

To do: neem de rapporten onder de loep

Als organisaties bekijken welke gebruikers daadwerkelijk rapporten gebruiken, dan zien we dat operationele rapporten het best scoren.

Niet verwonderlijk, die zijn meestal op maat gesneden van pragmatische medewerkers die er direct mee aan de slag gaan. Zou het dan ook niet logisch zijn dat we de operationele rapporten een drastische facelift geven en hen echt het verschil laten maken. Prioriteitenlijsten kunnen per gebruiker aan rapporten of operationele dashboards worden toegevoegd.

Er bestaan diverse technieken die in kaart brengen hoeveel iets bijdraagt tot het algemeen succes van de organisatie. Van deze indicatoren weten we dat ze initiatieven weerspiegelen die met de kleinste inspanning de meeste waarde toevoegen aan de realisatie van de strategie.

Indicatoren die goed scoren en weinig impact hebben, hoeven we niet te veel aandacht te schenken. Indicatoren die goed scoren en veel impact hebben, moeten we daarentegen koesteren. Iedere gebruiker krijgt een andere lijst te zien van prioritaire acties waarvan we op voorhand al weten dat ze maximaal rendement zullen opleveren.

Analytical Intelligence is dus noodzakelijk om in de doos van Pandora met alle antwoorden –het BI-systeem- de relevante automatisch naar boven te halen.

To do: neem de rapporten onder de loep

Bovenstaande grafiek geeft aan welke acties prioriteit moeten krijgen in het bioscoopcomplex. Alle aspecten van de dienstverlening worden getoetst op tevredenheid, maar ook op de mate waarin elk deelaspect een positieve impact heeft op de algemene tevredenheid.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business