Vanaf april gaat Mobile Vikings een app uitbrengen met deals. Wie daar dingen koopt krijgt vikingpunten die je kan gebruiken voor belkrediet. Het bedrijf lonkt ook naar de VS. Bij Mobile Vikings blijven ze ook in 2013 niet stilzitten. In een interview met Ars Technica zegt CEO en oprichter Frank Bekkers dat zijn virtuele operator […]

Advertentie

Vanaf april gaat Mobile Vikings een app uitbrengen met deals. Wie daar dingen koopt krijgt vikingpunten die je kan gebruiken voor belkrediet. Het bedrijf lonkt ook naar de VS.

Bij Mobile Vikings blijven ze ook in 2013 niet stilzitten. In een interview met Ars Technica zegt CEO en oprichter Frank Bekkers dat zijn virtuele operator binnen een tweetal maanden een app uitbrengt met een dagelijkse deal, vergelijkbaar met Groupon.

Wie ingaat op het aanbod krijgt naast zijn aankoop ook vikingpunten die je kan inruilen tegen belwaarde. “Iemand moet de rekening betalen. Ons doel is dat de gebruikers moeten betalen voor gebruik van het netwerk. Maar we geloven er in dat externe partijen graag de rekening van onze gebruikers betalen als ze dingen kopen bij hen.” Aldus Bekkers.

Naar de VS
Het Hasseltse bedrijf is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot de opmerkelijkste Mvno op de Belgische markt. Het bedrijf telt meer dan 160.000 klanten en is sinds kort ook in Nederland actief.

Al stopt het daar niet. Tegenover Ars Technica zegt Bekkers dat hij dit jaar nog investeerders wil zoeken in de VS in de hoop om binnen een jaar de vikingdiensten ook daar te kunnen aanbieden.

Advertentie