Nieuws

Microsoft Dynamics NAV 2013 gelanceerd in België

Microsoft Dynamics NAV 2013

Vanaf nu is het vernieuwde ERP-pakket voor de KMO beschikbaar in België.

U werkt al met een andere versie van Microsoft Dynamics NAV? Dan kunt u desgewenst overschakelen naar deze nieuwe versie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Wat zijn de nieuwigheden? Het is onmogelijk om alle nieuwe functies in detail te bespreken, maar we zetten alvast de meest in het oog springende op een rijtje:


• Verhoogde integratie met andere Microsoft-producten zoals Sharepoint, Microsoft Office, OneNote en andere bedrijfssoftware zoals Zetadocs.


• Uitgebreide rolbeleving, zodat uw mensen sneller kunnen werken en beter geïnformeerd beslissingen kunnen nemen. RTC (Role Tailored Client) betekent dat elk profiel binnen de firma vanaf hun beginscherm toegang hebben tot die informatie die ze nodig hebben voor hun job.


• Beter overzicht: door middel van een aantal visuele hulpmiddelen ziet u snel waar u staat. Of het nu gaat over naakte cijfers of de stock, de informatie wordt u grafisch voorgesteld zodat u goed bent geïnformeerd.


• Drijf de efficiëntie op en druk de kosten. De regel is simpel: wie dagdagelijkse processen en repetitieve taken vereenvoudigt en sneller laat uitvoeren wint tijd en bespaart geld. Met Microsoft Dynamics NAV 2013 zal het ook u lukken om administratieve en andere processen in uw bedrijf te stroomlijnen en op elkaar af te stemmen.


U moet het geloven om het te zien! Laat ons uw gegevens na, en wij contacteren u voor een gratis demo of we nodigen u uit op één van onze komende infosessies.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business