Nieuws

Dolphin Browser maakt websites delen makkelijker

De populaire Dolphin Browser krijgt de mogelijkheid om webpagina’s te synchroniseren met Chrome en Firefox en laat je ze eenvoudig delen via Facebook en Twitter.

De mobiele browser is een van de populairste in zijn soort, maar liep wat achter waar het aankwam op het eenvoudig delen van leuke sites met andere toestellen.

Daar komt nu verandering in, met een nieuwe functie die je razendsnel sites laat delen met verschillende desktopbrowsers. Dolphin Browser ondersteunt vanaf nu Safari, Chrome en Firefox en stelt je in staat om tabbladen, favorieten, wachtwoorden en surfgeschiedenis te synchroniseren.

[related_article id=”161563″]


Het is daarnaast mogelijk om afbeeldingen, telefoonnummers en wegbeschrijvingen te delen. Daarvoor moet je wel een extensie installeren, Dolphin Connect. Bovendien moet je ingelogd zijn bij dezelfde dienst binnen de mobiele browser.

Ook hebben de makers het eenvoudiger gemaakt om sites te delen op Twitter en Facebook en is integratie toegevoegd voor het populaire programma Evernote. Die laatste functie wordt nog getest, dus het is mogelijk dat je wat problemen ondervindt tijdens het gebruik.

Tenslotte heeft de ontwikkelaar Wi-Fi Broadcast toegevoegd, een optie waarmee je webpagina’s kunt delen met andere Dolphin-gebruikers als die op hetzelfde wifinetwerk zitten. We zien daar het nut niet helemaal van in, maar misschien komt het je van pas.


Dolphin Browser is verkrijgbaar voor Android en iOS, zowel voor groot formaat als klein formaat toestel.

Je kunt de browser bij Google Play vinden en de iPhone-versie via deze link downloaden. Tenslotte kunnen iPad-gebruikers de verbeterde browser hier afhalen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business