Nieuws

Combell start nieuw hostingbedrijf in Nederland

Hostingbedrijf Combell richt met UNITT een nieuw bedrijf in Nederland op. Combell was ooit al actief in Nederland, maar nu lijkt het menens. Het haalde hiervoor een aantal profielen weg bij concurrent Terremark.

UNITT vestigt zich in een kantoor in Amsterdam en beschikt met Hans Reinhart over een Nederlandse Managing Director voor het nieuwe bedrijf. “Wij denken een vooraanstaande plaats te kunnen verwerven in de Nederlandse hostingmarkt” stelt Reinhart in het persbericht. Concreet richt UNITT zich in Nederland op zes types van projecten: e-commerce, high-traffic website hosting, web applicaties, software & desktop as a service, IT Outsourcing en oplossingen voor partners.

De komst naar Nederland en het oprichten van UNITT (uitgesproken als ‘Unity’) komt niet uit de lucht vallen. Combell is opgericht in 1999 door ondernemer Jonas Dhaenens en kende sindsdien een forse groei in omzet en klantenportefeuille. “Sinds 2007 leggen we de focus op solutions. Combell is in België immers via de afdeling Combell Solutions nu al hosting provider voor de complexe websites en applicaties van multinationals en grote bedrijven als Q8, Vente Exclusive en Pizza Hut”, aldus Jonas Dhaenens van Combell.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business