Iedere atleet heeft zijn manier om zich voor te bereiden voor een wedstrijd. Usain Bolt is een muziekliefhebber en bereikt de juiste mentale staat door naar zijn favoriete tunes te luisteren. Hij weert alle afleidingen en concentreert zich volledig op de wedstrijd. En daarvoor gebruikt hij de Soul SL300 hoofdtelefoon – Usain Bolt Signature Series. […]


Iedere atleet heeft zijn manier om zich voor te bereiden voor een wedstrijd. Usain Bolt is een muziekliefhebber en bereikt de juiste mentale staat door naar zijn favoriete tunes te luisteren. Hij weert alle afleidingen en concentreert zich volledig op de wedstrijd. En daarvoor gebruikt hij de Soul SL300 hoofdtelefoon – Usain Bolt Signature Series.

6 gouden medailles winnen op de Olympische Spelen doe je niet zomaar. Daarvoor heb je professioneel materiaal nodig. De Soul SL300 biedt een onverslaanbaar geluid, perfecte balans en active noise-cancelling speakers. Deze hoofdtelefoon is de ultieme luisterervaring voor professional of fervente muziekliefhebber. En inklapbaar zodat je hem makkelijk overal mee naartoe neemt.

Speciaal voor Bolt ontwikkelde Soul de SL 300 – Usain Bolt Signature Series: een stijlvolle hommage aan Bolt"s vaderland, Jamaica.