Koopwijzer led-schermen, test noise cancelling-headsets, Bluescreen of Death oplossen, 30 onmisbare apps, LG Nexus 4, tips voor Google Analytics


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Koopwijzer computerschermen
Een kwaliteitsvol computerscherm blijft een absolute must. Deze koopgids legt uit waar op te letten bij de aankoop van een lcd-scherm, en hoe het kaf van het koren te scheiden. Bovendien tonen we in 6 stappen hoe je je scherm eenvoudig kalibreert voor een optimale weergave.

Noise cancelling-headsets
Ook onderweg wil je ongestoord kunnen werken. Met een hoofdtelefoon die het omgevingsgeluid wegfiltert lukt dat het best. We leggen daarom letterlijk ons oor te luister bij een handvol van deze hoogtechnologische headsets. Welke moet je hebben?

30 Apps & tools
Voor iedere denkbare taak bestaat ondertussen al wel een al dan niet gratis applicatie. We serveren de allerbeste apps en tools om productiever te kunnen werken.

Documentbeheer
Dat elektronische documenten aan een opmars bezig zijn, is duidelijk. Maar waarom drukken we dan nog zoveel af? Onze gids helpt je kosten besparen door slimmer af te drukken.

Gratis: Iolo System Mechanic 11

Er zijn zo van die tools die onmisbaar zijn voor Windows, en System Mechanic van Iolo hoort daar zeker bij. Deze zeer complete verzameling van tooltjes versnelt en herstelt zowat iedere Windows-installatie. Onze Amerikaanse collega"s gaven dit pakket een score van 4,5 op 5! Dankzij PC Magazine kun je zes maanden lang zonder beperkingen werken met de nieuwste versie 11 van System Mechanic.

Deze versie is compatibel met alle recente Windows-versies, inclusief Windows 8. Houd de Download-pas die bij het nummer zit bij de hand, en volg de instructies op onze website om jouw persoonlijke licentiesleutel voor System Mechanic 11 te ontvangen. Voor het gebruik van deze software is een gratis online registratie vereist. Belangrijk: deze actie loopt tot 5 maart 2013 en is beperkt tot de eerste 3.000 geldige aanvragen. Wees er dus snel bij!