Nieuws

Samsung onthult Galaxy Grand

Samsung heeft vandaag weer een nieuw toestel gelanceerd, de Samsung Galaxy Grand.

Het toestel beschikt over een groot 5 inch scherm, maar heeft een resolutie van slechts 480×800 (WVGA), hetgeen toch tegenvalt voor een dergelijk formaat scherm. De Samsung Galaxy S III heeft met een kleiner scherm toch een hogere resolutie.

De Grand draait op 1,2 GHz dual-core-processor en kan hierbij gebruik maken van 1GB RAM-geheugen en standaard 8GB opslag, dat uitgebreid kan worden via een microSD-kaart.

[related_article id=”161563″]

Hij zal draaien op Android Jelly Bean 4.1.2, en beschikken over een 8 megapixelcamera aan de achterzijde en een 2 megapixelcamera aan de voorzijde. De accu met een capaciteit van 2100 mAh moet ervoor zorgen dat de Grand van stroom wordt voorzien. Er zullen twee varianten beschikbaar zijn, met en zonder dual-sim.



Navraag van NU.nl bij Samsung leert ons dat het toestel niet in Nederland te krijgen zal zijn. We hebben ook navraag gedaan voor België, maar nog geen antwoord ontvangen. De verwachting is echter dat hij ook in België niet beschikbaar zal zijn. Over de prijs is nog niets bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business