Verscheidene internationale websites melden op basis van een artikel dat op WP7.nl verscheen dat de Windows Phone 7.8-update voor oudere Lumia"s nu beschikbaar is. Echter niets is minder waar: Nokia verklaart aan ZDNet dat de update enkel voor pre-productietoestellen verscheen. Dat soort toestellen werd aan ontwikkelaars en pers uitgedeeld voor de officiële verkoop van het […]

Advertentie

Verscheidene internationale websites melden op basis van een artikel dat op WP7.nl verscheen dat de Windows Phone 7.8-update voor oudere Lumia"s nu beschikbaar is.

Echter niets is minder waar: Nokia verklaart aan ZDNet dat de update enkel voor pre-productietoestellen verscheen. Dat soort toestellen werd aan ontwikkelaars en pers uitgedeeld voor de officiële verkoop van het toestel van start ging.

De update staat dus nog gewoon gepland voor begin 2013. Wil je al wel aan de slag met de update, dan kan je op eigen risico via onofficiële wegen je telefoon toch nog voorzien van Windows Phone 7.8.

Nieuw in Windows Phone 7.8 zijn de kleinere tegels die geïntroduceerd zijn in Windows Phone 8, alsook de extra thema"s en de mogelijkheid om Bing-foto"s als wallpaper in te stellen.

Update: Nokia heeft laten weten dat de update nog niet beschikbaar is – zoals eerder al aangegeven werd in het artikel. "Momenteel hebben we geen informatie over verdere beschikbaarheid van Windows Phone 7.8 op Windows Phone 7.5-toestellen. Microsoft heeft aangekondigd nauw samen te werken met hardware- en netwerkpartners om de update goedgekeurd en getest te krijgen voor zoveel mogelijk toestellen begin 2013."