Nieuws

Laptop of tablet? Beide!

Praktijktest Windows 8 touch-pc's, Special dataherstel, test fotobewerkingssoftware, gids voor Office 2013, Software Defined Networking, test Nokia Lumia 920

 

Dataherstel
Schijf gecrasht en geen back-up te vinden? PC Magazine helpt de zoektocht naar verloren gewaande data. Het eerste redmiddel: met de juiste tool zelf proberen de boel te redden. En als dat niet lukt, schakelen we een specialist in.

Windows 8-pc"s
Met Windows 8 vervagen de grenzen tussen desktop, tablet en laptop. We halen de meest opmerkelijke machines met touchscreen in huis, en gaan na hoe vlot Windows 8 er op werkt.

Fotobewerking
Wie een beetje bekommerd is om zijn digitale foto"s heeft nood aan gespecialiseerde fotobewerkingssoftware. PC Magazine zet de betere pakketten op een rij.

Kleurrijk kieken
De Nokia Lumia 920 ligt pas half januari in de winkels, maar wij konden hem al uitgebreid testen. Is zijn camera echt zo goed als Nokia beweert?

Mét DVD inclusief drie volledige softwareversies

Hoog tijd voor een nieuwe top-dvd bij je favoriete computerblad, dachten we zo. En er is reden om deze keer extra trots te zijn. Er staan immers drie volledige softwareversies op onze dvd met een totale waarde van meer dan 150 euro! Beginnen doen we met PhotoDirector 2011 van Cyberlink. Deze veelzijdige RAW-fotobewerker laat je digitale foto"s er weer pico bello uitzien.

Daarnaast krijg je van ons nog twee absolute toptools voor Windows-computers: Process Lasso Pro van Bitsum en PingMaster Pro van Agatasoft. Beide zijn onmisbare applicaties voor gevorderde gebruikers die hun Windows-machines en hun lokale netwerk perfect onder controle willen houden. En als kers op de taart begeleiden we je met een videocursus door de eerste stappen bij het gebruik van Windows 8. Veel plezier ermee!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business