Nieuws

Gratis internet in Nederland voor Belgische Mobile Vikings

Klanten van de Belgische mobiele telecomoperator Mobile Vikings kunnen vanaf vandaag gratis surfen met hun Belgische bundel in Nederland. Dat maakte het bedrijf vanochtend op z"n blog bekend.

Klanten die voor 12 maart 2013 herladen krijgen zoals altijd een bundel van 2GB mobiele data en 2000 sms"en. Nieuw is dat klanten die bundel nu ook voor data in Nederland kunnen gebruiken.

Met de stunt wil het bedrijf zijn uitbreiding naar Nederland, die vandaag van start is gegaan, ook in België in de kijker zetten. Er zijn wel enkele beperkingen. Zo is de actie enkel geldig op het KPN netwerk in Nederland en zijn SMS"en en belminuten nog steeds betalend aan roamingtarieven.

[related_article id=”161563″]

Tijdelijk of permanent?

Of de actie blijvend is wil het bedrijf niet kwijt. Voorlopig loopt de actie tot 12 maart. Als je op 12 maart nog een herlading uitvoert zal je op deze manier tot 12 april gratis kunnen surfen in Nederland. Om gebruik te maken van de actie moet je wel na 12 december herladen hebben.

Eerder kondigde het bedrijf ook al "tijdelijke" stunts aan, zoals de duizend extra SMS"en naar andere klanten van de virtuele operator en 60 gratis belminuten per dag gedurende één jaar bij een actieve bundel. Beide acties werden nadien permanent verlengd. Onbekend is of dat voor deze actie dus ook zo zal zijn.

Primeur voor België

Mobile Vikings is hiermee de eerste mobiele operator die ook in het buitenland gratis dataverkeer toelaat. Ondermeer Proximus en Mobistar hebben "voordelige" tariefformules voor data in het buitenland, maar geen van beide zijn gratis.

Wel krijgen Generation Connect klanten bij Proximus 10MB data voor gebruik op de Vodafone-netwerken wereldwijd. Die kan maximaal opgespaard worden tot honderd megabyte.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business