Nieuws

Smart Business Strategies 133

Verder besteden we aandacht aan uiteenlopende onderwerpen zoals: de IT-kennis van rechters, tien drijfveren voor innovatie, e-commerce, sociale media in B2B, beveiliging, leiderschap én een uitgebreide test van acht business smartphones met de ‘b’ van business…

In deze Smart Business Strategies leest u:

Een blik vooruit (en terug)

[download_file]

Traditioneel sprokkelen we rond de jaarwisseling voorspellingen, meningen en cijfers over business en ICT voor 2013 bij elkaar. Meteen ook de perfecte gelegenheid om terug te blikken naar 2012. Of om veel verder te kijken: tegen 2020 zal 90% van alle technologiebestedingen buiten de IT-afdeling gebeuren.

Cloud computing

Welke voor- en nadelen zullen sterk doorwegen op het wolkenlandschap van de toekomst? Een dossier cloud computing met speciale aandacht voor kantoorsoftware in de cloud, met onder meer de opmars van een dienst/toepassing als Microsoft Office 365. En ook aan de impact van de cloud op het outsourcen van uw diensten.

Big Data

Big data is de trend van 2012. McKinsey spreekt van “big data: the next frontier” en nu de eerste Dilbert cartoon over big data een feit is, mogen we toch wel concluderen dat big data ‘hot’ is. Maar wat verstaan we onder Big Data, wat komt er bij kijken en vooral: wat kan het voor u betekenen?

En verder schrijven we ook over thema’s zoals de (al dan niet) belabberde IT-kennis van rechters, het aanpassen van uw website aan mobiele toestellen (‘responsive design’ in het jargon), over het digitale kantoor, business continuity en… het geheimhouden van uw digitale escapades.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business