Microsoft heeft een update uitgebracht voor de HTC 8X. Ondermeer "altijd aan"-wifi en oproepen beantwoorden met SMS-berichten zijn toegevoegd. In de nieuwe update, met buildnummer 10211 (de vorige versie kreeg nummer 9905 mee), zijn enkele problemen met de toestellen opgelost en enkele functies toegevoegd. Zo heeft Microsoft het herstartprobleem opgelost: de HTC 8X bleef automatisch […]

Advertentie

Microsoft heeft een update uitgebracht voor de HTC 8X. Ondermeer "altijd aan"-wifi en oproepen beantwoorden met SMS-berichten zijn toegevoegd.

In de nieuwe update, met buildnummer 10211 (de vorige versie kreeg nummer 9905 mee), zijn enkele problemen met de toestellen opgelost en enkele functies toegevoegd.

Zo heeft Microsoft het herstartprobleem opgelost: de HTC 8X bleef automatisch opnieuw opstarten. Ook wij ondervonden hiervan hinder. Verder kan je nu SMS-berichten opslaan als concept en krijg je de mogelijkheid om alle berichten in één keer te verwijderen met een "selecteer alle"-knop.

Misschien de grootste verandering is echter dat je nu een telefoongesprek kan weigeren met een SMSje. Net zoals in iOS6 op iPhone kan je vanaf nu ervoor kiezen om automatisch een SMSje terug te sturen. Iets in de zin van: "ik bel je dadelijk terug, zit in vergadering" of "kan nu niet bellen, ben kattenvideo"s aan het kijken op het internet".

Ook kan je nu je wifi-verbinding actief houden wanneer het scherm vergrendeld is, zodat e-mails, Twitter-notificaties en WhatsApp-berichten nog steeds binnenkomen.

Of er nog meer nieuwe functies zijn weten we niet. Microsoft heeft voorlopig geen documentatie vrijgegeven over de nieuwe Windows Phone-build en momenteel hebben we op onze redactie geen HTC 8X om de update zelf te testen.

Advertentie