Nieuws

Facebook op slot

Facebook privacy-gids
Privacy en Facebook, het gaat niet altijd goed samen. Nochtans zijn er genoeg manieren om je Facebook-profiel en bijhorende activiteiten af te schermen voor ongewenste ogen. We leggen haarfijn uit hoe je dat voor elkaar brengt.

Antivirussoftware
Eindelijk hebben we de 2013-versies van de belangrijkste antivirussuites onder handen kunnen nemen. Hoe goed beschermen ze, en in welke mate vertragen ze je pc?

Back-uppen
Hoe bereidt men zich voor op het ergste van het ergste op IT-gebied? Met een goede voorbereiding en dito back-upplan natuurlijk.

Cloudopslag
Het bewaren van persoonlijke bestanden in de cloud klinkt verleidelijk, maar bij welke dienst klop je het beste aan? We zetten een resem online harde schijven op een rij.

Download-pas: 1 jaar Panorama9 Enterprise twv 1.000 euro!

Wie verantwoordelijk is voor een bedrijfsnetwerk, hoe klein ook, weet het: je hebt altijd de handen vol. Het maakt al een groot verschil als het controleren en updaten van al die pc"s en servers efficiënter kon. Precies op dat vlak biedt Panorama9 de oplossing. Dankzij PC Magazine kun je deze cloudgebaseerde netwerkbeheeroplossing onbeperkt uitproberen gedurende 12 maanden.

Je krijgt van ons gratis de Enterprise-variant – inclusief ondersteuning – waarmee je tot 50 computers via een speciaal dashboard continu in de gaten houdt. Een totale waarde van meer dan 1.000 euro! Voor het gebruik van deze dienst is een gratis online registratie vereist. Belangrijk: deze actie loopt  tot 22 januari 2013.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business