In dit nummer van Smart Business Strategies leert u hoe u uw printerpark en documentbeheer efficiënter kan doen verlopen. Zo onthullen we de vijf mythes over uw printerpark. Ook innovatie, Windows 8, ergonomie en wachtwoorden komen uitgebreid aan bod.

Advertentie

We analyseren enkele internationale cloud spelers en schrijven over awards in business intelligence (BI) én over BPM-projecten die mislukken.

Maar er is nog meer lekkers. Zo besteden we aandacht aan uiteenlopende onderwerpen zoals: tennisspelers op Twitter, geboren winnaars en het succes van Scandinavische thrillers.

Dossier Print & Document
“De goedkoopste pagina is degene die u niet afprint.” Een bedrijf besteedt jaarlijks zo’n 1 à 3 procent van zijn omzet aan prints en kopies. Het kan dus geen kwaad om deze kost onder controle te krijgen. De trends in printing en document management hangen overigens onmiskenbaar samen met andere trends in IT: Het Nieuwe Werken, Cloud Computing en de iPad. Gemeenschappelijke deler? Een sterke focus op mobiliteit.

Innovatie
Uw Voor de een is het kinderspel, voor de andere een blauwe oceaan. Smart Business bundelt een aantal inzichten omtrent innoveren. Vijf visies op innovatie.

En verder
Windows 8: de grote gok van Microsoft, Iedereen mystery shopper, ergonomie, een beter beheer van wachtwoorden, Scandinavische thrillers, Tennissers op Twitter en een blik in de Champions League van cloud computing.  
 

[download_file]