Microsoft heeft eindelijk de timing voor de lancering van het nieuwe kantoorpakket Office 2013 bekend gemaakt. Gisteren werd aangekondigd dat de RTM-versie (Release to Manufacturing) van Office 2013 volledig klaar is. Dat betekent dat al het testen en coderen is afgerond en de focus nu verschuift naar de distributie van het software-pakket. TechNet- en MSDN-abonnees […]

Advertentie

Microsoft heeft eindelijk de timing voor de lancering van het nieuwe kantoorpakket Office 2013 bekend gemaakt.

Gisteren werd aangekondigd dat de RTM-versie (Release to Manufacturing) van Office 2013 volledig klaar is. Dat betekent dat al het testen en coderen is afgerond en de focus nu verschuift naar de distributie van het software-pakket.

TechNet- en MSDN-abonnees kunnen de finale versie vanaf half november downloaden. Ook bedrijven die beschikken over een volumelicentie of een Office 365 Enterprise-abonnement kunnen Office 2013 vanaf half november in handen krijgen.

In het eerste kwartaal van 2013 worden de verschillende versies van het kantoorpakket voor de consument beschikbaar. Vanaf begin volgend jaar zullen ook de nieuwe abonnementsformules Office 365 Premium en Small Business Premium worden aangeboden.

Wie na 19 oktober 2012 nog een exemplaar van Office 2010 aankoopt bij een lokale verdeler of reseller, krijgt een gratis update naar Office 2013 van zodra die beschikbaar is.