Vier jaar na de lancering heeft de Google Play Store de kaap van 25 miljard gedownloade apps overschreden. Die mijlpaal wordt de komende vijf dagen gevierd met fikse kortingen op verschillende applicaties. Uit het aanbod van 675.000 apps zullen elke dag verschillende applicaties van topontwikkelaars zoals Gameloft, Electronic Arts en Rovio worden aangeboden voor slechts […]

Advertentie

Vier jaar na de lancering heeft de Google Play Store de kaap van 25 miljard gedownloade apps overschreden. Die mijlpaal wordt de komende vijf dagen gevierd met fikse kortingen op verschillende applicaties.

Uit het aanbod van 675.000 apps zullen elke dag verschillende applicaties van topontwikkelaars zoals Gameloft, Electronic Arts en Rovio worden aangeboden voor slechts 25 cent.

Daarnaast biedt Google ook enkele speciale collecties zoals "25 films die je moet gezien hebben", "25 verboden boeken" en "25 albums die de wereld veranderden" aan een verlaagde prijs. Helaas is het in België nog niet mogelijk om e-books, films of muziek via de Play Store aan te schaffen.