Mobistar maakt een paar abonnementsformules flink goedkoper. Het bedrijf speelt daarmee in op het aanbod van de concurrentie. De gsm-operator stelde in april zijn nieuwe tariefformules voor onder de namen Eekhoorn, Kangoeroe, Dolfijn en Panter, Bij een deel van die dierentuin komt er een prijsverlaging. Concreet gaat Panter Unlimited, het duurste abonnement in de Panter-reeks, […]


Mobistar maakt een paar abonnementsformules flink goedkoper. Het bedrijf speelt daarmee in op het aanbod van de concurrentie.

De gsm-operator stelde in april zijn nieuwe tariefformules voor onder de namen Eekhoorn, Kangoeroe, Dolfijn en Panter, Bij een deel van die dierentuin komt er een prijsverlaging.

Concreet gaat Panter Unlimited, het duurste abonnement in de Panter-reeks, van 90 euro naar 75 euro per maand. Wie een abonnement neemt van 12 maanden betaalt zelfs maar 60 euro. Panter 60 blijft zijn prijs behouden maar krijgt voortaan tien in plaats van zeven uur beltijd.


Kangoeroe Unlimited, het duurste dier in het Kangoeroe-hok, zakt van 70 euro naar 60 euro per maand. Wie hier voor twaalf maanden intekent betaalt maar 48 euro per maand.

Volledig of half jaar?
Mobistar spreekt van een jaarabonnement, maar dat klopt niet helemaal. Je tekent wel voor twaalf maanden, maar vanaf 1 oktober heb je het recht om een abonnement na zes maanden kosteloos op te zeggen. In praktijk gaat het dus om een halfjaarcontract.

De aanpassing van de tarieformules komt er nog geen zes maanden na hun lancering. Sinds die tijd hebben ook verschillende andere gsm-operatoren een onbeperkte formule gelanceerd of hun bestaande tarieven aangepast.

Mobistar zegt aan onze redactie dat het de verlaging doorvoert om zich aan te passen aan de recente evoluties in de markt.