Laptopgids Onze labsman legt uit waar je op moet letten om een écht goede laptop in huis te halen. En dat gaat veel verder dan alleen maar specificatielijstjes vergelijken. We testen ook een handvol kwaliteitsvolle ultrabooks. Wachtwoorden Met een wachtwoordmanager wordt het makkelijk om voor iedere applicatie een uniek, sterk wachtwoord te genereren… dat je […]


Laptopgids
Onze labsman legt uit waar je op moet letten om een écht goede laptop in huis te halen. En dat gaat veel verder dan alleen maar specificatielijstjes vergelijken. We testen ook een handvol kwaliteitsvolle ultrabooks.

Wachtwoorden
Met een wachtwoordmanager wordt het makkelijk om voor iedere applicatie een uniek, sterk wachtwoord te genereren… dat je bovendien nooit meer hoeft te onthouden. Een test van zowel gratis als commerciële wachtwoordmanagers.

Computerparkbeheer
Of je nu 5 of 50 pc’s en servers moet beheren, met deze gespecialiseerde tools houden systeemadministrators hun computerpark perfect in de gaten.


Gratis: CyberGhost VPN voor 12 maanden!

In PC Magazine juli/augustus las je alles over VPN-diensten. Met zo"n dienst kun je niet alleen anoniem maar ook veiliger surfen. Ook laat een VPN toe om gebruik te maken van sommige voor Europeanen afgeschermde webdiensten, omdat het dan lijkt dat je via een Amerikaanse ISP surft. CyberGhost laat onze lezers gedurende 12 maanden gratis genieten van de vele voordelen van een VPN. Een ruime datatrafiek van 10 GB per maand garandeert dat je quasi onbeperkt online kunt gaan via een VPN naar keuze. Een cadeau ter waarde van 40 euro!

Hou de Download-pas bij de hand, en volg de instructies op onze website om CyberGhost VPN te installeren en activeren. Voor het gebruik van CyberGhost VPN is een gratis online registratie vereist. Belangrijk: deze actie loopt  tot 20 november 2012. Daarna kun je de clientsoftware niet meer downloaden. Activeren van de VPN-dienst kan tot 31 december 2012, en is beperkt tot de eerste 5.000 licenties. Wees er dus snel bij!