Telenet stelt de Telenet-homespots open voor alle internetklanten. In februari lanceerde Telenet de homespots als aanvulling op hun aanbod van 1.200 publieke hotspots. Via een draadloze Telenet-modem bij de klant thuis wordt, naast een privé wifi-signaal, ook een publiek signaal uitgezonden waar andere Telenet-klanten gebruik van kunnen maken. Tot nu toe konden alleen klanten die […]

Advertentie

Telenet stelt de Telenet-homespots open voor alle internetklanten.

In februari lanceerde Telenet de homespots als aanvulling op hun aanbod van 1.200 publieke hotspots. Via een draadloze Telenet-modem bij de klant thuis wordt, naast een privé wifi-signaal, ook een publiek signaal uitgezonden waar andere Telenet-klanten gebruik van kunnen maken. Tot nu toe konden alleen klanten die zelf thuis een homespot aanbieden van deze dienst gebruik maken.

Vanaf vandaag worden deze homespots echter aan alle klanten beschikbaar gesteld. Ook wie niet over de specifieke hardware beschikt, en dus zelf geen homespot kan aanbieden, kan nu gebruik maken van de gratis wifi-locaties.

Ondertussen activeerden al meer dan 600.000 klanten de extra gratis wifi-locatie bij hen thuis. Telenet benadrukt dat het aanbieden van een homespot geen effect heeft op de snelheid van je persoonlijke internetverbinding.


Geen velden gevonden.