De Belgische MVNO Mobile Vikings heeft nano-simkaarten klaar om te verdelen bij de lancering van de iPhone 5, die hoogstwaarschijnlijk nano-sims slikt. Uit goede bron hebben we vandaag vernomen dat de MVNO Mobile Vikings, een virtuele mobiele operator op het Base-netwerk  reeds nano-simkaarten klaarliggen heeft voor als volgende week blijkt dat de iPhone enkel nano-sims […]

De Belgische MVNO Mobile Vikings heeft nano-simkaarten klaar om te verdelen bij de lancering van de iPhone 5, die hoogstwaarschijnlijk nano-sims slikt.

Uit goede bron hebben we vandaag vernomen dat de MVNO Mobile Vikings, een virtuele mobiele operator op het Base-netwerk  reeds nano-simkaarten klaarliggen heeft voor als volgende week blijkt dat de iPhone enkel nano-sims slikt. 

Klanten die reeds een sim hebben kunnen voor vijf euro een nieuwe nano-sim krijgen. Nieuwe klanten krijgen binnenkort automatisch een nano-sim toegestuurd bij de aanvraag van de simkaart.

Hans Similon, Chief Viking bij Mobile Vikings, liet het volgende weten:

“Mobile Vikings is volledig klaar voor de lancering van de iPhone 5. We hebben eerder dit jaar al nano-simkaarten besteld en inmiddels hebben we een batch binnengekregen om de vraag te kunnen volgen bij de start van de verkoop van de iPhone 5 in de Benelux.”

De vraag naar nano-simkaarten is volgens de toeleveranciers enorm – maar Mobile Vikings is wereldwijd slechts de tweede operator waarvan gekend is dat ze reeds nano-simkaarten hebben.

Eerder lekte er al nano-simkaarten van de duitse operator T-Mobile. Het is dus meer dan waarschijnlijk dat de iPhone 5, die volgende week woensdag aangekondigd wordt, een nano-sim zal slikken.