De NMBS gaat Paypal aanvaarden om tickets via hun site aan te kopen. Op de internationale sites b-europe.co.uk en b-europe.fr werkt het al, op nbms.be niet. Reizigers die hun biljet online willen kopen, hoeven voortaan niet meer hun digipass van de bank boven te halen om een ticket te kopen. Voortaan volstaat een login en […]

Advertentie

De NMBS gaat Paypal aanvaarden om tickets via hun site aan te kopen. Op de internationale sites b-europe.co.uk en b-europe.fr werkt het al, op nbms.be niet.

Reizigers die hun biljet online willen kopen, hoeven voortaan niet meer hun digipass van de bank boven te halen om een ticket te kopen. Voortaan volstaat een login en een wachtwoord van Paypal om tickets bij de NMBS te bestellen. Dat is erg goed nieuws voor reizigers die in het buitenland hun ticket willen kopen en hun ‘kastje van de bank’ niet bijhebben.

NMBS aanvaardt Paypal

NMBS rekent drie euro administratieve kost aan per transactie via Paypal, of je nu een ticket van Londen naar Begijnendijk (118,50 euro) of een ticket van Luik naar Aken (8,60 euro) koopt. Dat is dezelfde meerkost als bij betaling met een kredietkaart.

Voorlopig werken enkel de Franse en de Britse site van de NMBS nog maar met PayPal. Maar volgens Benelux-PayPaldirecteur Eelco van Wijk volgen ook de andere sites met deze betaalmethode.