Het ICT Jaarboek 2012-2013 geeft u spraakmakende en gedetailleerde informatie over de ICT-markt, zoals bestedingsplannen, tevredenheid, marktaandelen en andere interessante gegevens. De cijfers worden verzameld via een exclusief marktonderzoek. Maar het ICT jaarboek biedt meer, veel meer.

Advertentie

Elke zomer brengt Minoc Business Press het Belgische ICT Jaarboek uit. Het ICT Jaarboek 2012-2013 geeft u spraakmakende en gedetailleerde informatie over de ICT-markt, zoals bestedingsplannen, tevredenheid, marktaandelen en andere interessante gegevens. De cijfers worden verzameld via een exclusief marktonderzoek waar jaarlijks meer dan vierhonderd IT-bedrijven aan deelnemen. Het grootste onderzoek in zijn soort in België.

Maar het ICT jaarboek biedt meer, veel meer. Handige Q&A"s brengen de lezer snel "up to speed" over ieder thema binnen hardware, software, services, security, netwerken én telecom. En daarnaast nog een brede waaier aan trendverhalen en interviews met CIO’s en toplui uit de ICT-sector.

Rode draad in de verhalen is de cloud en alle mogelijkheden die deze nieuwe vorm van ICT-voorziening biedt. De cloud is een realiteit, niet alleen in de toekomstplannen van de CIO maar ook op de werkvloer. Hoe reëel die cloud in België al is, en hoe iedereen daarmee omgaat, vindt u ook in dit onovertroffen Jaarboek.

Daarnaast bevat het jaarboek een bijzonder uitgebreide directory van ICT-bedrijven in België. Opgedeeld in subdomeinen vinden de honderden bedrijven die in de Belgische IT-markt actief zijn, hier hun plaats.

[download_file]

Advertentie
William Visterin is B2B hoofdredacteur bij Minoc Media Services. Hij staat in voor het vakblad Smart Business en de seminar reeks Business Meets IT, waar hij ook als keynote spreker fungeert. Ook een flink deel van de zakelijke content en research (over oa cloud, datacenter, mobile, security, business software, outsourcing, telecom,…) is van zijn hand. William schrijft én spreekt over IT, telecom, internet en business, en het liefst zelfs over allevier tegelijk.