Nieuws

Vivaldi Documentenbeheer

Concentreer u op de inhoud van uw kwaliteitshandboek

Software die de arbeidsintensieve rompslomp bij het beheer van uw kwaliteitshandboek, procedures en werkinstructies van u overneemt?

Het bestaat!

[download_file]

De documentenbeheermodule van Vivaldi Software laat u toe zich volledig op de inhoud van uw documenten te concentreren. De software verstuurt keurig de elektronische beoordelingen, houdt historiek en archief van oude versies bij, en verspreidt bij publicatie de documenten naar uw collega’s uit de distributielijst.  Toegangsrechten zorgen ervoor dat per document duidelijk vastligt wie wat kan en mag.

Na een korte implementatie van hoogstens enkele dagen is een hogere productiviteit van alle medewerkers een eerste win-effect. Daarenboven krijgt u dankzij de software een hogere interactiviteit tussen de mensen op de werkvloer en de documenten die ze dagelijks gebruiken, getuigt Nathalie Fouret als QA Manager van Cosucra. Gebruikers vinden hun documenten sneller dan vroeger terug via de boomstructuur of de krachtige  zoekfunctie die zelfs in de documenten zelf kan zoeken. Documenten zijn toegankelijk via de Windows client, de web interface of via mobiele toestellen als de iPhone, iPad, Android phone, Blackberry of Windows phone.

De meertalige interface voorziet  standaard de talen Nederlands, Engels, Frans en Duits. Andere talen zijn beschikbaar op aanvraag.

Vivaldi Documentenbeheer is een grote stap vooruit  voor zowel bedrijven die hun handboek nog moeten schrijven, als voor bedrijven die al een volledige documentatie van handboeken, procedures en werkinstructies hebben. De bestaande MS Word-documenten, PDF-bestanden, MS Excel sheets en andere bestandsformaten kunnen vlot in het systeem geïmporteerd worden.

Vivaldi Documentenbeheer beantwoordt zowel aan alle eisen van de ISO-normen als aan de strenge eisen van de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA). 

In België en Nederland wordt de software verdeeld door Vivaldi Software BVBA uit Roeselare. Internationaal staan een net van verdelers en vestigingen garant voor een wereldwijde ondersteuning.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business