Mozilla brengt in september een preview uit van Firefox voor Windows 8, een browser aangepast aan de nieuwe Metro interface van Windows. Brian R. Bondy, één van de ontwikkelaars, heeft in een recente blogpost de huidige vooruitgang van het project uiteengezet. Firefox voor Windows 8 zal onder meer beschikken over een ingebouwde PDF viewer, automatische […]


Mozilla brengt in september een preview uit van Firefox voor Windows 8, een browser aangepast aan de nieuwe Metro interface van Windows.

Brian R. Bondy, één van de ontwikkelaars, heeft in een recente blogpost de huidige vooruitgang van het project uiteengezet. Firefox voor Windows 8 zal onder meer beschikken over een ingebouwde PDF viewer, automatische zoeksuggesties en de mogelijkheid om snel te wisselen tussen de Metro- en desktopweergave.

Bij de lancering zullen add-ons nog niet ondersteund worden in de Metro-weergave. Mozilla hoopt hier echter zo snel mogelijk verandering in te kunnen brengen. In desktopweergave zullen add-ons wel van in het begin worden ondersteund.


Nog op de takenlijst staat de mogelijkheid om te synchroniseren tussen de Metro- en desktopweergave.