De eerste indrukken van Skype voor Windows 8 lekken uit. De populaire VoIP-app is touchvriendelijk gemaakt en heeft het hoekige uiterlijk geërfd van de nieuwe Windows-interface. Terwijl de meeste details van Windows 8 zo onderhand bekend zijn, heeft Microsoft nog een troef achter de hand die het angstvallig verborgen houdt. Tot voor kort was het […]

Advertentie

De eerste indrukken van Skype voor Windows 8 lekken uit. De populaire VoIP-app is touchvriendelijk gemaakt en heeft het hoekige uiterlijk geërfd van de nieuwe Windows-interface.

Terwijl de meeste details van Windows 8 zo onderhand bekend zijn, heeft Microsoft nog een troef achter de hand die het angstvallig verborgen houdt. Tot voor kort was het een mysterie welke rol het vorig jaar overgenomen Skype ging spelen, maar nu heeft de site Neowin een proefversie van Skype in handen gekregen.

Volgens Neowin verliep een test met het proefprogramma vrijwel vlekkeloos en wisten gesprekspartners niet eens dat ze werden gebeld met de nieuwe Skype. De site claimt ook dat de overgang naar een touchinterface goed geslaagd is.

De kans is daarom groot dat het nieuwe Skype binnen zeer korte tijd beschikbaar zal komen voor het grote publiek, mogelijk nog voor de aanstaande lancering van Windows 8.