Samsung geeft zijn vlaggenschip, de Galaxy SIII, in het vierde kwartaal Jelly Bean mee. De tests zijn afgerond en de update is nu ter goedkeuring naar Google. Als Google de update heeft goedgekeurd, kan de uitrol beginnen. Dat gaat aan het einde van het derde kwartaal, of aan het begin van het vierde kwartaal beginnen. […]

Advertentie

Samsung geeft zijn vlaggenschip, de Galaxy SIII, in het vierde kwartaal Jelly Bean mee. De tests zijn afgerond en de update is nu ter goedkeuring naar Google.

Als Google de update heeft goedgekeurd, kan de uitrol beginnen. Dat gaat aan het einde van het derde kwartaal, of aan het begin van het vierde kwartaal beginnen. Goed nieuws voor de SIII bezitters dus!

Voor de eigenaren van een SII is er ook goed nieuws te melden (alsmede de Note). Samsung is bezig met testen van de Jelly Bean versie voor deze toestellen. De tests verlopen voorspoedig en de toestellen draaien er goed op, zo meldt Samsung. Ook deze toestellen krijgen, als de keuring goed verloopt, een update in het vierde kwartaal.

Oudere modellen krijgen geen update, maar wel een soort Value-Pack. Wat dat inhoudt, weten we niet.

Advertentie